نحوه استفاده از ماکروفر زانوسی
استفاده درست از دستگاه میتواند طول عمر دستگاه و کارکرد ان را بهبود ببخشد و در مقابل استفاده ناصحیح ان را خراب سازد .امروز قصد داریم این مشکل را برطرف و مقدار اندکی اموزش برای این کار داشته باشیم تا به مشکل تماس با افراد متخصص برای تعمیر مایکروویو زانوسی نشویم.
اجاق مایکروویو اکنون یکی از اجزای اساسی اکثر آشپزخانه ها است. در طول تابستان یا سایر اوقات گرم سال ، این یک وسیله عالی برای استفاده است زیرا به هیچ وجه آشپزخانه شما را گرم نمی کند. متأسفانه ، بیشتر مردم هنوز از مایکروویو برای گرم کردن قهوه ، ذوب کره یا تهیه پاپ کورن استفاده می کنند. این بسیار خوب است – اما دستگاه می تواند کارهای بیشتری انجام دهد! برای یادگیری نحوه استفاده از اجاق مایکروویو به ادامه مطلب بروید.
نحوه را اندازی و کار دستگاه (نحوه استفاده از ماکروفر زانوسی)
مایکروویو هنگامی کار می کند که ولتاژ بالا به امواج انرژی الکترومغناطیسی تبدیل شود ، که ترکیبی از انرژی الکتریکی و مغناطیسی است. این انرژی در باند فرکانسی امواج رادیویی است و نه اشعه ایکس. راهنمای موج و تیغه همزن با هم کار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که انرژی به تمام مناطق داخلی اجاق می رسد. وقتی در باز می شود یا تایمر به صفر می رسد ، انرژی به طور خودکار متوقف می شود ، بنابراین هیچ اشعه مایکروویو از اجاق خارج نمی شود. همچنین همه کوره ها دارای دو سیستم مستقل هستند که فعالیت برق را به محض باز شدن در متوقف می کنند.
مایکروویوها باعث می شوند که مولکول های آب موجود در غذا دچار لرزش و “تکان خوردن” شوند که گرما تولید می کند. این همان چیزی است که غذا را می پزد ، و همچنین اینکه چرا فر خود گرم نمی شود. به همین دلیل غذاهایی که آب زیادی دارند ، مانند میوه ها و سبزیجات ، زودتر پخته می شوند. غذاهای سرشار از چربی و شکر نیز با سرعت بیشتری طبخ می شوند. فلز مایکروویو را منعکس می کند و انرژی از شیشه ، پلاستیک و کاغذ عبور می کند. به محض جذب انرژی مایکروویو توسط غذا ، به گرما تبدیل می شود – بنابراین انرژی مایکروویو نمی تواند غذا را “آلوده” کند.
گرچه گرما مستقیماً در غذا تولید می شود ، اما انرژی مایکروویو غذا را از داخل به بیرون نمی پزد. غذاهای متراکم تر مانند گوشت در درجه اول با انتقال گرما از لایه های خارجی که با مایکروویو گرم می شوند ، پخته می شوند.
در اجاق های مایکروویو / همرفت ترکیبی ، متوجه خواهید شد که فضای داخلی آن فلزی است. ویژگی خاص اجاق گاز همرفت پنکه ای است که به طور مداوم هوای گرم را در اطراف غذا پخش می کند ، بنابراین سریعتر طبخ می شود و بسیار یکدست قهوه ای می شود. اگر یکی از این لوازم را دارید ، دستورالعمل های پخت و پز را به حرف خود دنبال کنید.
هرگز سعی نکنید مایکروویو خود را تعمیر کنید. این دستگاه پیچیده ای است که شامل مگنترون ، ترانسفورماتور ولتاژ بالا ، محافظ های حرارتی و مدارهای پیچیده است.
اکنون چند کلمه در مورد ایمنی مایکروویو (نحوه استفاده از ماکروفر زانوسی):
غذاها با خارج شدن از فر بسیار گرم خواهند شد ، بنابراین از پد های فر استفاده کنید و مراقب باشید.
اگر در حین پخت و پز غذا پوشیده شده است ، مطمئن شوید که قسمت کوچکی را خالی یا بدون روکش بگذارید ، بنابراین با برداشتن پوشش بخار جمع نشده و شما را نمی سوزاند.
غذاها باید طبق دستورالعمل پس از خارج شدن از اجاق گاز بنشینند تا گرما ادامه یابد و پخش شود. این زمان ایستاده نامیده می شود ، اما در واقع زمان پخت بیشتر است.
در اکثر اجاق ها نقاط گرم وجود دارد و اگر غذا را مستقیماً از اجاق بخورید ، ممکن است در بعضی مناطق بیش از حد گرم شود و بسوزد.
در طرف تلنگر ، نقاط سرد نیز وجود دارد که غذا به اندازه کافی گرم نمی شود تا باکتری ها را از بین ببرد. دستورالعمل های هم زدن و چرخش را با دقت دنبال کنید.
از ظروف فلزی استفاده نکنید ، مگر اینکه دستورالعمل شما را به طور خاص راهنمایی کند: همانطور که در بالا گفته شد ، مایکروویو از فلز پرش می کند ، که می تواند باعث قوس و آتش سوزی در داخل اجاق شود. برخی از دستورالعمل ها ممکن است محافظت از قسمت های غذا ، به ویژه گوشت ها ، با مقادیر کمی فویل باشد. این شرط کاملاً قابل قبول است به شرطی که دستورالعمل ها با دقت دنبال شوند.
اطمینان حاصل کنید که هر لیوان ، ظروف پلاستیکی و پلاستیک را که استفاده می کنید برچسب “ایمن در برابر مایکروویو” داشته باشد. همانطور که در صفحه بعدی آمده است ، می توانید ظروف را نیز امتحان کنید.
آب یا مایعات دیگر را بیش از زمان توصیه شده توسط سازنده یا هر نوع دستورالعمل گرم نکنید. گرم شدن بیش از حد زمانی می تواند اتفاق بیفتد که آب ساده در یک فنجان تمیز برای مدت زمان بیش از حد گرم شود. آب بی ضرر به نظر می رسد ، اما هنگام جابجایی می تواند به معنای واقعی کلمه از فنجان خارج شود. آب را دو بار گرم نکنید – این به خطر گرم شدن بیش از حد می افزاید. افزودن دانه های قند یا قهوه به آب ، خطر گرم شدن بیش از حد را کاهش می دهد.
اگر درب شما خراب است یا به درستی بسته نمی شود ، هرگز با مایکروویو کار نکنید.
اجاق گاز را خالی نکنید. این امر همچنین می تواند باعث ایجاد قوس شود و آتش سوزی ایجاد کند.
همچنین بهتر است هنگام کار با مایکروویو ، 3-4 فوت فاصله داشته باشید – فقط در سمت امن!