نحوه تمیز کردن اجاق گاز زانوسی
یکی از مواردی که باید به انها توجه نمود این نکته است که میبایستی دستگاه های منازل تمیز شوند و اللخصوص دستگاه هایی که در اشپزخانه هستند و میتواند تاثیر مستقیمی با سلامت غذایی شما داشته باشد.از این رو میبایست به تمیزی دستگاه های خود توجه نمایید.
امروز قصد داریم تا اموزش هایی از این بابت برای شما اماده کنیم و در اختیارتان بگذاریم تا نیاز به تماس با تعمیر اجاق گاز زانوسی نشوید.
از آنجا که قسمت داخلی دستگاه شما معمولاً دور از چشم است ، ممکن است تا زمانی که آماده استفاده از آن نباشید ، ذهن شما را از ذهن دور کند و کشف کنید که کاملاً نامرتب است. حتی در این صورت ، شما ممکن است فقط شانه خالی کرده و آن ظرف خمیر کیک شکلاتی را در یک اجاق کثیف قرار دهید. بعدا تعجب می کنید که چرا عطر و طعم کیک کمی از بین رفته و طعم دودی یا کمی سوخته دارد. به این دلیل است که فر شما کثیف است و بوها و طعم ها به غذا منتقل می شوند.
در ابتدا
اگر شما یک اجاق گاز خود تمیزکننده دارید ، استفاده از آن کاملاً قابل قبول است اگر کوره فقط کمی کثیف باشد. ویژگی خود تمیز کردن ، اجاق گاز شما را قفل می کند و آن را به دمای 550 درجه فارنهایت یا بالاتر می رساند. گرمای بیش از حد به ذوب و سوزاندن چربی و مواد زائد کمک می کند. بعد از حدود دو ساعت ، شما در زیر اجاق با خاکستر سفید باقی مانده اید که باید پس از باز شدن قفل و خنک شدن اجاق گاز آن را تمیز کنید.
اگر اجاق شما با غذای پخته شده بسیار کثیف است ، ویژگی خود تمیز کردن به خوبی کار نمی کند. چربی و مواد غذایی باقیمانده بیش از حد می تواند سیگار بکشد و حتی آتش بگیرد. هرگز نباید با عملکرد تمیز کردن خود از خانه خارج شوید.
وسایل مورد نیاز
تمیز کننده اجاق گاز تجاری
جوش شیرین
سرکه سفید مقطر
حوله کاغذی یا روزنامه
کیسه زباله سنگین
ابزارها
دستکش محافظ و عینک ایمنی
پارچه های اسفنجی یا میکروفیبر
اسفنج ملامینه (آقای پاک کن پاک کن)
سطل یا وان بزرگ
کاسه کوچک
قلم مو (اختیاری)
چگونه می توان اجاق گاز را با تمیز کننده تجاری تجاری تمیز کرد (نحوه تمیز کردن اجاق گاز زانوسی)
فر را خالی کنید
همه قفسه ها ، دماسنج ها و هرگونه سنگ پیتزا یا ماهی تابه را که می توانید در کوره ذخیره کنید بردارید.
دنده محافظ را بپوشید
بسیاری از پاک کننده های تجاری حاوی مواد شیمیایی سخت هستند که می توانند پوست را تحریک کرده و باعث آسیب به چشم شوند. دستکش بپوشید و با استفاده از عینک ایمنی از چشمان خود محافظت کنید.
حوله های کاغذی یا روزنامه ها را در کف اجاق گاز قرار دهید تا قطره هایی که به کف آسیب می رساند ، گرفته شود. با روشن كردن پنکه در هود اجاق گاز ، از تهویه مطبخ مطمئن شوید.
طبق دستورالعمل های روی برچسب محصول ، داخل سطح اجاق گاز را در هر سطح از جمله درب اسپری کنید. پاک کننده را روی عناصر گرم کننده برقی یا منافذ گاز پاشیده نکنید. در را ببند. کار بیشتر پاک کننده ها 20 تا 30 دقیقه است.
قفسه های فر را تمیز کنید
در صورت امکان ، قفسه های اجاق را خارج کرده و با تمیز کننده اسپری کنید. اطمینان حاصل کنید که هر دو طرف قفسه ها را اسپری کنید. هر رک را درون کیسه زباله سنگین قرار داده و به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را محکم ببندید.
فر و قفسه ها را پاک کنید
پس از گذشت زمان مناسب ، با استفاده از یک پارچه یا اسفنج مرطوب تمام سطوح داخلی اجاق و قفسه ها را پاک کنید. اگر غذا هنوز به سطح آن چسبیده است ، از پاک کن ملامین مرطوب برای پاک کردن آن استفاده کنید. هنگام کار باید اسفنج را مرتباً در آب تمیز بشویید.
فر را دوباره جمع کنید
هنگامی که همه چیز تمیز شد ، قفسه ها را دوباره در اجاق بگذارید و آماده استفاده است. و خنک است.
اگر اجاق شما با غذای پخته شده بسیار کثیف است ، ویژگی خود تمیز کردن به خوبی کار نمی کند. چربی و مانده غذای زیاد می تواند سیگار بکشد و حتی آتش بگیرد. هرگز نباید با عملکرد تمیز کردن خود از خانه خارج شوید.
تمیز کردن اجاق گاز با جوش شیرین (نحوه تمیز کردن اجاق گاز زانوسی)
فر را خالی کرده
قفسه های اجاق گاز و سایر وسایل ذخیره شده در اجاق را بردارید. حوله های کاغذی یا روزنامه ها را روی زمین قرار دهید تا قطره ای از آن گرفته شود.
خمیر جوش شیرین را مخلوط کنید
در یک کاسه کوچک ، 1/2 فنجان جوش شیرین را با دو قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید (بیشتر یا کمتر استفاده کنید) تا خمیری قابل پخش ایجاد کنید. اگر اجاق گاز کاملاً بزرگ باشد ممکن است لازم باشد دسته دوم را مخلوط کنید.
با استفاده از دستکش ، از دستان خود و یا یک مسواک قدیمی استفاده کنید تا خمیر را روی هر سطح از اجاق گاز ، از جمله درب ، به جز عناصر گرم کننده الکتریکی و منافذ گاز پخش کنید. در را ببندید و اجازه دهید تا خمیر به مدت هشت تا 10 ساعت بماند.
قفسه ها را در سینک یا وان خود قرار دهید و با سرکه سفید مقطر اسپری کنید. روی جوش شیرین خشک بپاشید و عملکرد کف را تماشا کنید! با توقف کف ، وان را با آب داغ پر کنید تا قفسه ها کاملاً غرق شوند. به آنها اجازه دهید تا هشت تا 10 ساعت خیس شوند.
فر را باز کنید و تمام سطوح را با یک اسفنج یا پارچه مرطوب پاک کنید. غذای گیر کرده را با اسفنج ملامینه پاک کنید و یا با کمی سرکه اسپری کنید و مقداری جوش شیرین خشک به آن اضافه کنید. عمل کف کردن به شما کمک می کند تا آشفتگی ایجاد شود و پاک کردن آن آسان تر شود.
قفسه ها را از آب خیس بردارید و با یک اسفنج پاک کنید تا از هر طرف کثیف شود. قفسه ها را خشک کرده و دوباره در اجاق بگذارید.
جهت دریافت مشاوره با کارشناسان زانوسی کار تماس حاصل فرمایید.